"Omul, ca să fie liber, trebuie să înţeleagă şi să ştie că ceea ce-i dă libertate, consideraţiune si avere este munca, că ele sînt singurul drum care duce la civilizaţiune si progres."

Ion Ghica - 1892 

"Munca este rodul civilizaţiei, nu baza ei."

Alexander Crummell

"Geniile nu vorbesc despre calitatea de a fi geniu, ci despre multă muncă şi ore nesfârşite."

J.C. Penney


Solicit Job

 

Căutați un loc de muncă în conformitate cu experiența, calificarea și calitațile dumneavoastră?

Căutați o companie specializată care să vă ofere oportunitatea de a vă alege joburi în domeniul activităților de birou? 

Vă doriți un job part-time (dacă sunteți student sau nu aveți disponibilitatea să lucrati full time)?

Vă doriți să lucrati cu program intreg?

Sunteți la început de drum în carieră sau aveti experiență și doriți o nouă provocare? 

Daca va aflati in oricare din situatiile sus mentionate, compania noastra va poate oferi o solutie imediata, convenabila, sigura, pentru activitati office. Este necesar doar sa va depuneti CV-ul.

In decursul celor 9 ani de servicii de leasing de personal, am evaluat zeci de mii de persoane și am găsit joburi pentru mulți dintre aceștia, le-am adus mulțumire și șansa de a-și obține resursele financiare meritate. Am colaborat si colaborăm cu sute de companii atât în București cât și în țară.

Puteti deveni salariatul nostru lucrand in cadrul unor companii multinationale sau a unor firme din domeniu bancar, publicitar, hotelier,medical, turistic etc.

Salariatul temporar este persoana incadrata la un angajator agent de munca temporara –firma noastra- si care este pus la dispozitia unui utilizator –compania in cadrul careia va veti desfasura activitatea- pe durata necesara in vederea indeplinirii unor anumite sarcini precise si cu caracter temporar.

Unele companii ce isi externailzeaza anumite servicii (de receptie, secretariat, contabilitate primara, interpretariat, operatorie PC etc) au nevoie pe termen lung de salariatii in cauza care sunt angajati astfel cu contracte nedeterminate.

Daca va doriti sa deveniti salariatul nostru veti beneficia de multiple avantaje:

  • Gasiti mult mai usor de lucru (pentru dumneavoastra lucreaza agentia noastra care va propune catre un portofoliu mult mai mare de clienti) ;
  • Aveti posibilitatea de a dobandi noi cunostiinte si experienta pentru a va reintrega intr-o activitate sau pentru a va specializa;
  • Avati ocazia de a cunoaste si a va integra in diverse realitati existente in institutiile unda va desfasurati activitatea;
  • Va gestionati mai bine propria activitate avand posibilitatea sa incetati activitatea la sfarsitul unui contract;
  • Beneficiati de acelasi tratament economic ca orice coleg angajat pe un post similar
  • Dupa terminarea contractului (daca este pe perioada determinata) sunteti ajutat de agentul de munca temporara sa va gasiti un nou loc de munca.
  • Aveti ocazia de a promova in cadrul institutiei in care va desfasurati activitatea
  • Aveti acces la cursurile de pregatire profesionala, precum si la toate serviciile si facilitatile pe care utilizatorul le pune la dispozitia salariatiilor sai.

In prezent, angajatii pentru receptie, secretariat, contabilitate, marketing si resurse umane sunt cei mai cautati de firmele care apeleaza la leasingul de personal. Companiile in cauza  solicita personal suplimentar cand au nevoie de mai multi oameni pentru un proiect punctual sau cand angajatii permanenti sunt in concedii medicale, de odihna sau maternitate.

In general, cea mai mare parte a cererii de leasing de personal este pentru pozitiile de entry level.

Popularitatea angajarii in varianta leasingului de personal a crescut mai ales in randul tinerilor, deoarece ofera provocari noi, salarii mai mari, o planificare mai buna a carierei si posibilitatea dezvoltarii profesionale in diverse tipuri de companii sau pe diverse proiecte.

Pentru a va lua in considerare aplicatia, va rugam sa ne depuneti CV-ul dumneavoastra si sa selectati tipurile de joburi pe care vi le doriti.

Echipa noastra va ureaza de la bun inceput ”Succes in cariera profesionala!”