"Omul, ca să fie liber, trebuie să înţeleagă şi să ştie că ceea ce-i dă libertate, consideraţiune si avere este munca, că ele sînt singurul drum care duce la civilizaţiune si progres."

Ion Ghica - 1892 

"Munca este rodul civilizaţiei, nu baza ei."

Alexander Crummell

"Geniile nu vorbesc despre calitatea de a fi geniu, ci despre multă muncă şi ore nesfârşite."

J.C. Penney


Despre noi

 

Inceputul activitatii firmei noastre dateaza din 1994 pe structura promovarii de personal pentru activitati de imagine, dar activitatea de leasing de personal am initiat-o la inceputul anului 2003, cu scopul de a promova personalul din baza agentiei noastre in posturile solicitate de clientii nostri si cu obiectivul declarat de a oferi clientilor nostri solutii rapide si flexibile, prin serviciile de resurse umane.

Suntem specializati in atragerea si selectia persoanelor pentru pozitii de entry level pentru activitati de munca desfasurate in mediu office. Activitatea o desfasuram momentan in capitala urmand sa o dezvoltam pe intreg teritoriul tarii.

Scopul nostru este de a contribui prin experienta de aproape noua ani la succesul partenerilor nostri, la dezvoltarea activitatii lor prin oferirea de solutii inovative in domeniul resurselor umane.

Suntem singura companie din bransa ce are posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor atat persoane pentru proiecte de imagine (modele) cat si personal angajat pentru activitati de munca in domeniile receptie, secretariat, interpretariat, curierat, operatorie calculator cat si pentru alte activitati de birou.

Integritatea, confidenţialitatea, obiectivitatea, orientarea spre nevoile clientului, comunicarea, flexibilitateaşi rapiditatea sunt punctele cheie ale filozofiei firmei noastre, aspecte ce au contribuit la incheierea multor legaturi de afaceri pe termen lung cu clientii nostri.

Viziunea noastră este de a transforma obiectivele propuse în rezultate concrete oferind soluţii complete de personal, consecintă a împletirii perfecte între experienţa noastră şi cerinţele dumneavoastră. 

Compania noastră are la dispoziție o bază de date bogată în candidaţi şi utilizează instrumentele psihologice necesare pentru a găsi rapid candidatul ideal, asigurând o perfectă compatibilitate între cerinţele postului şi profilele propuse.

Garantia succesului colaborarii cu agentia noastra este data de statistică: in cei aproape noua ani de parteneriate cu clientii noștrii, persoanele angajate sa lucreze pentru acestia au promovat in alte posturi interne din cadrul companiilor in cauza intr-un procent de peste 75%.

Aceste argumente, dublate de gestionarea ireprosabila a contractelor câstigate (fapt dovedit de recomandarile clientilor nostri) impun Agentia Sequoia Models ca un partener de incredere atat pentru persoanele dornice a se angaja in oricare din posturile disponibile in portofoliul nostru cat si pentru clienții ce doresc a-si angaja salariati in sistemul de leasing de personal.